На Кролевеччині стартували громадські слухання

02.01.2021

2 січня у селах Кролевецької об’єднаної територіальної громади розпочалися громадські слухання, які проводяться за ініціативи Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА. Слухання відбулися у Дубовичах, Тулиголові, Ярославці та Бистрику.

До участі у громадських слуханнях долучися окремі депутати міської ради: Юлія БУРА, Оксана ПИЛИПЕНКО, Наталія НАЗАРЕНКО, Василь МАЦАК, Віталій БАКУНОВЕЦЬ.

На порядок денний було поставлено два питання: «Чи підтримують жителі пропозицію щодо обрання старости села?» та «Про висування кандидатур на посаду старости».

Громадські слухання проходили згідно з чітким регламентом: обирався головуючий засідання, секретар та лічильна комісія.

У кожному населеному пункті жителі мали можливість висунути на посаду старости свого претендента та шляхом відкритого голосування обрати того кандидата, якого на наступному пленарному засіданні сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання міський голова запропонує на затвердження новообраному депутатському корпусу.

Кожен кандидат із народу мав змогу згідно з регламентом зустрічі виступити перед присутніми з своїм баченням розвитку села та відповісти на запитання всіх охочих.

Громадські слухання будуть тривати у період із другого по шосте січня та пройдуть у кожному селі Кролевецької об’єднаної територіальної громади, повідомляє Кролевецька міська рада у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: