Сумчанка стала ІІ Віце-місіс на всеукраїнському конкурсі краси

02.01.2021

Сумська телеведуча, автор програм, стиліст і мама Катерина Дьяченко удостоєна титулу ІІ Віце-місіс та Місіс Грація на конкурсі краси «Місіс Відкритий Світ 2020», який проходив у Києві напередодні Нового року.

29 грудня відбувся фінал «Місіс Відкритий Світ Україна 2020» за підтримки Українського культурного фонду. У фінал потрапили 10 жінок успішних у всьому — дружини, мами, громадські діячки, бізнесвумен, креативні особистості. Красуні віком від 26 до 44 років з 7 областей України, пише CosmoLady.ua.

Головну корону «Місіс Відкритий Світ Україна 2020» отримала весільний церемоніймейстер, викладач ораторського мистецтва дітям, мама трьох дітей Крістіна Викалюк (Івано-Франківськ).

«I Місіс Відкритий Світ Україна 2020» стала громадська діячка і мама Вікторія Доманська (Марганець), «II Місіс Відкритий Світ Україна 2020» удостоїлася телеведуча, автор програм, стиліст і мама Катерина Дьяченко (Суми), «III Місіс Відкритий Світ Україна 2020» отримала дизайнер, викладач англійської мови, мама двох дітей і бабуся Марина Мазанко (Миколаїв). Спеціальний титул «Місіс благодійниця 2020» отримала банкір, фінансовий і IT консультант і мама Тетяна Клімова (Дніпро).

Сумчанка Катерина Дьяченко на своїй сторінці у Фейсбук подякувала всім за підтримку: «2 Віце Місіс !!! та Місіс Грація на конкурсі «Місіс Відкритий Світ 2020». Привезла 2 корони та 2 стрічки, подарунки та купу вражень Друзі , це наша спільна перемога! Дякую усім, хто мене підтримував, вболівав, голосував, дякую за кожне добре слово та ваші ».

Протягом 2021 року ТОП 5 найкрасивіших жінок представлять Україну на престижних міжнародних конкурсах, перший з яких вже в березні відбудеться в Сінгапурі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: