У Києві засудили жителя Сумщини, якого піймали в метро з наркотиками

03.01.2021

Голосіївський районний суд м. Києва засудив до двох років обмеження волі уродженця смт Свеса Ямпільського району, який був затриманий на станції метро з 44,87 г канабісу.

25 жовтня приблизно о 15 год. 30 хв., перебуваючи у вестибюлі станції метро «Теремки» КП «Київський метрополітен» у м. Києві, був зупинений працівником поліції, та на запитання щодо наявності предметів та речей, обіг яких обмежений або заборонений законом, повідомив, що у центральному відділенні його сумки-бананки чорного кольору, яку на той час тримав при собі, знаходиться наркотичний засіб – канабіс, який він придбав та зберігав при собі для особистого вживання, без мети збуту.

Цікаво, що чоловік не зінався де він придбав наркотичний засіб, а повідомив суду, що знайшов його за 20 хвилин до затримання, пише yampil.info.

«Неподалік зупинки громадського транспорту, що розташована біля станції метро «Теремки», побачив та підібрав чорний поліетиленовий пакет, при огляді вмісту якого виявив, що всередині знаходиться частково подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору», – пояснив підсудний.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: