У Сумах з’явилися амбасадори

04.01.2021

Сумські амбасадори — це дванадцять людей, що пройшли он-лайн навчання та розробили свої авторські туристичні, екскурсійні онлайн-продукти, які б сприяли популяризації міста. Навчання проводилося за кошти міста, організувала його Агенція промоції «Суми». Кожен учасник навчання представив свій продукт для мешканців і гостей міста, передає sumy.today.

В доробку учасників — онлайн екскурсія-розповідь про десять міських театрів, роль жінок в розвитку міста, Суми кінця ХІХ-початку ХХ століття…

На каналі YouTube вже можна знайти відеоролик, присвячений вулиці Соборній. «Суми з піднятою головою» — променад містом з метою оцінити фасади старовинних будівель з особливою увагою до кількох, виконаних в стилі Belle Époque.

Для містян розроблений і орнітологічний маршрут з можливістю спостерігати та фотографувати птахів та рослин.

Маленька історія великої школи – це проєкт про четверту школу, яка збудована як реальне училище, встигла побувати госпіталем, а тепер чекає на своє відродження.

«Не забуті» — робоча назва онлайн проекту з розповіддю про міські кладовища, розробляється і екскурсійний маршрут.

І це тільки частина проєктів, які запропонували учасники навчання.

Метою роботи амбасадорів у Агенції промоції «Суми» називають «показати, що Суми – місто, де цікаво і корисно проводити час».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: