У Конотопському райвідділку поліції — новий керівник

04.01.2021

Сьогодні начальник кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Сумській області Ігор Поладич у присутності керівництва міста, району та місцевих правоохоронних органів представив особовому складу Конотопського районного відділу поліції начальника підрозділу – Забозлаєва Сергія Олександровича.

Як інформує відділ комунікації поліції Сумської області, Сергій Олександрович у цій сфері людина не нова.

Розпочинав він свою службову діяльність у 2000 році з посади міліціонера взводу патрульно-постової служби Шосткинського міського відділу міліції УМВС України в Сумській області. Близько 12 років, починаючи з 2003 року, Сергій Олександрович присвятив оперативній діяльності. Займав керівні посади в різних підрозділах.

Як зазначив Ігор Поладич, Сергій Олександрович має великий практичний досвід оперативної роботи, що в свою чергу є гарним підґрунтям для організації якісної та ефективної роботи очолюваного ним підрозділу.Запрошені гості привітали нового керівника Конотопської поліції та побажали йому взаєморозуміння й підтримки з боку особового складу та керівництва області, успіхів і наснаги на цій важливій та відповідальній посаді.

Нагадаємо, також призначені нові керівники Сумського і Шосткинського районних управлінь поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: