У Глухові на жінку напали безпритульні собаки

04.01.2021

У Глухові частішають випадки нападу на городян бездомних собак. Сьогодні, 4 січня, глухівчанка Людмила  стала жертвою нападу двох псів.

Як повідомляє постраждала, вона йшла вулицею Путивльською, по протилежну сторону від ЖЕКу. Як раптом помітила, що на неї мчать дві собаки. Чорна кинулася на сумку, біла — в лічені секунди через одяг пронизала зубами ногу. Свідченням тому слід від укусу тварини, кривава гематома і почервоніння на травмованій ділянці, передає hlukhiv.info.

Жінка якось відбилася від агресивних тварин, їх також відлякало світло фар авто, і пішла на безпечну відстань. У телефонному режимі Людмила звернулася в Глухівське відділення Сумського обласного лабораторного центру. Їй порекомендували обробити рану і відправитися на «приймальний покій» з тим, щоб зафіксувати випадок. Пси це ЖЕКу, або це зовсім інші собаки, що блукають по місту — невідомо.

Нагадаємо, це вже не перший випадок нападу бездомних собак на жителів міста. Раніше на глухівчанку напали пси в районі магазину «Точка». Крім того, в мережі регулярно з’являється подібна інформація. Волонтери у відповідь на неодноразові повідомлення про напад лютих тварин виявляють неоднозначну реакцію, виправдовуючи поведінку чотириногих бажанням погратися.

Натомість користувачі чи то в жарт, чи то всерйоз рекомендують носити в кишені ковбасу або курячу лапу на випадок несподіваної появи лютих псів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: