RGM group завершила ремонт мосту в селі Копійки

05.01.2021

ТОВ “Сумимостобуд”, що входить до складу RGM group, завершило ремонт мостового переходу через струмок в с. Копійки на автомобільній дорозі Т-17-05 Лохвиця-Гадяч-Охтирка-КПП “Велика Писарівка” км 161+434.

Цей міст через струмок в с.Копійки збудували ще у 60-х роках XX століття. Саме через «поважний» вік мостовики почали відновлювати цей мостовий перехід. Роботу над ним майстри ТОВ “Сумимостобуд” розпочали у жовтні 2020 року.

Мостовики змінили опору, виготовили нову монолітну плиту, зробили гідроізоляцію, улаштували асфальтобетонне покриття та пішохідні тротуари, бар’єрне мостове і дорожнє огородження, а також перильні огорожі.

Усі матеріали, які використовувалися на будівництві – власного виробництва компанії «Сумимостобуд». За їхню якість компанія відповідає багаторічним досвідом та відповідальним ставленням до кожного об’єкту, який успішно реалізовує.

Тепер цей мостовий перехід слугує на радість водіям та мешканцям Сумщини! Щасливі роботи ваше життя комфортним!

«Ми дотримуємося нашої мети – робимо переміщення людей і вантажів безпечним, посилюючи економіку нашої країни. Цим принципом вимірюємо кожен наш крок, кожну нашу дію. Впевнені, що цей мостовий перехід полегшить життя кожного жителя с.Копійки та тих, хто проїжджатиме повз», — зазначає директор ТОВ «Сумимостобуд» Артем Безручко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: