У пожежі на Сумщині загинула жінка

05.01.2021

5 січня о 05:43 на лінію екстреного виклику «101» надійшла інформація, що горить житловий будинок по вул. Леоніда Чечоткина в с. Бунякине Путивльського району. На гасіння було направлено черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Нова Слобода.

За попередніми даними пожежу виявили сусіди в той момент, коли вогонь охопив покрівлю та перекриття на значній площі. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані сусідські сарай та житловий будинок. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 1 км від осередку горіння.

Проводячи розвідку, в одній із кімнат було виявлено бездиханне тіло родички господаря 1955 року народження. О 07:10 пожежу локалізували, а о 08:01 – витративши на гасіння майже 8 тонн води, повністю ліквідували.

Усього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 2 працівники місцевої пожежної команди с. Нова Слобода.

Припустима причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: