Поліція Білопільщина розповіла про найдивніші дзвінки у новорічні свята

05.01.2021

У той час, як більшість громадян мирно зустрічали Новий рік за сімейним столом, разом із родиною чи друзями, дехто від нудьги чи то зайвого випитого дивував правоохоронців своїми дзвінками.

Так, цікавим та незрозумілим був дзвінок на 102 увечері 1 січня. Як повідомляється у зведенні, житель райцентру «заздалегідь вирішив зателефонувати та попередити про всяк випадок, якщо щось трапиться. Наразі допомоги не потребує. Що саме може трапитися – не пояснив». Втім, як відмовився повідомляти і свої дані та номер будинку, де живе.

За півтори години — не менш хвилюючий дзвінок до поліції. На лінію 102 подзвонив чоловік та поклав слухавку. Коли ж правоохоронці зробили зворотній дзвінок, абонент млявою мовою сказав, що зникла людина. Він не знає вулицю, обставин події, не пам’ятає й імені зниклої людини. Чоловік зізнався, що того дня зловживав алкоголем і нічого не пам’ятає, не знає, де знаходиться і не повідомив, де живе.

Після 4 ранку, 3 січня, до поліції звернувся лікар районної лікарні, який розповів, що за медичною допомогою до Білопільської ЦРЛ звернувся житель райцентру і почав знімати медиків на відео без їхнього дозволу.

Незадоволена розглядом звернень до поліції, телефонувала і білопільчанка, яка повідомила, що протягом останніх півроку в її матері зникають речі: пігулки, консервація, одяг, продукти харчування та гроші. Як зазначала жінка, раніше вона вже повідомляла про ці факти, але нічого не змінилося…

bilopillia.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: