У Сумах відбувся «Різдвяний турнір» з міні-футболу серед дівчат

05.01.2021

П’ять дівочих команд розіграли у Сумах медалі «Різдвяного турніру» з міні-футболу. Матчі відбулись у спортзалі футбольного центру «Барса». Участь у турнірі взяли дівчата 2008 року і молодші.

У матчі, у якому вирішувалась доля «золотих» медалей, зустрілись перші команди Конотопа та Сум, передає Суспільне.

Змагання проводяться за коловою системою. Вийшло так, що остання гра – фінальна, розповів голова асоціації жіночого футболу Сумської області Олег Паращенко.

До цього перша команда конотопської «Вікторії2 перемогла «Вікторію-2» (з рахунком 12:2), «Барсу-2» (3:0) та програла краснопільському «Явору» (3:5). Перша команда сумської «Барси» святкувала три перемоги – над «Барсою-2» (3:1), «Вікторією-2» (4:2) та «Явором» (5:0). Таким чином, аби посісти перше місце, сумчанкам потрібно було не програти суперницям, а конотопчанкам необхідна була лише перемога.

Сумчанки поступались по ходу матчу, вели у рахунку, і завершили гру внічию – 2:2. Вона стала для них «золотою».

Команда перемогла, вважає тренер команди «Барса-1» Віталій Гученко, «за рахунок того, що це домашній стадіон, домашній зал, і того, що дівчата виграли ту гру, де програв Конотоп.»

Тренерка команди «Вікторія-1» Олена Куліш вважає, що команда трішки не допрацювала, бо не мала належної підготовки. «А по-друге, дві основні гравчині не приїхали. Я думаю, був би інший результат, але що маємо, те маємо», — сказала тренерка.

На завершення турніру відзначили кращих гравчинь у складі кожної команди. Кращою гравчинею “Різдвяного турнірну» визнали футболістку першої команди сумської «Барси» Софію Верищинську.

У підсумку п’яте місце посіла друга команда сумської «Барси», четверте – краснопільського «Явору». «Бронзове» та «срібне» місця посіли друга та перша команди конотопської «Вікторії». Головний трофей «Різдвяного турніру» здобула сумська «Барса».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: