Ігор Ларченко: «Дуже важливим фактором, який спонукає щоденно їхати на роботу в RGM group – це колектив і задоволені клієнти»

05.01.2021

Ігор…спокійний та усміхнений. Інколи буває заклопотаний. Намагаєшся його не турбувати, але не виходить – він сам частенько зачіпає гострим слівцем чи вдалим жартом. Але незмінним залишається єдине – надійний друг і підтримка там, де здається самому не впоратися.

Ігор Ларченко працює начальником відділу збуту в RGM group з травня 2020 року. Раніше займався продажами телекомунікаційних послуг та послуг бухгалтерського аутсорсингу. Зрештою зрозумів, що продажі по телефону – не його шлях. І так склалося життя, що теперь Ігор йде однією дорогою з RGM group.

«Дорожньо-будівельна сфера стала для мене досить потужним виходом із зони комфорту. Раніше мені доводилось контактувати з клієнтами лише по телефону і час від часу в Skype. Ця робота дає мені можливості найкращого контакту – живого спілкування.

Сфера дуже приваблива насамперед можливостями, які дає кожному співробітнику група компаній RGM. Лише уявіть собі, що в майбутньому ви зможете сказати своїм дітям, що брали участь у масштабних будівельних проектах України, постачали матеріали на будівельні майданчики Сумської області! Це дуже велика відповідальність і мене це надихає».

У своїй роботі найбільше Ігор любить спілкування з людьми, нові знайомства та вчасно і якісно виконані домовленості з клієнтами. Вирішення складних питань приносить йому задоволення – це особисті маленькі перемоги на шляху до великих звершень.

Свою формулу успішної роботи Ігор вже встиг вивести: вона – лаконічна і максимально ефективна.

«В питанні комунікації з замовниками я завжди керуюсь правилом, якого раніше навчив мене один дуже крутий тренер з продажу — «Чим простіше – тим крутіше». Існує дуже багато технік, посібників з комунікації та іншої літератури, але все має бути просто – потрібно знайти істинну потребу клієнта і запропонувати саме те, що йому потрібно, запитати як справи і побажати гарного дня. Найголовніше, що я можу всім порадити – не потрібно панікувати та вступати в конфлікт. Вихід є завжди, навіть якщо вас з’їли», — жартує Ігор.

«Дуже важливим фактором, який спонукає щоденно їхати на роботу — це колектив і задоволені клієнти. Робота дійсно забирає багато часу і вона зазвичай не буває по графіку: ПН-ПТ 8:00 – 17:00, СБ, НД – вихідні. До роботи потрібно ставитись з повагою, адже це друга сім’я, якій ти віддаєш частинку себе».

Ігор зізнається – якби не працював у RGM, то все одно пов’язав би своє професійне життя із сферою продажів із одним великим «але» — ця робота передбачала б живе спілкування з клієнтами.

«За час моєї роботи RGM стала частиною життя, і не лише тому, що забрала у мене частину цього життя (сміється). Колектив, клієнти, складні питання, нові виклики і завдання, задоволення після вдало виконаної роботи – це те, що надихає працювати задля спільної мети!»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: