Реорганізація РДА на Сумщині: з чого почнуть

06.01.2021

За словами заступника голови облдержадміністрації Віталія Максименка, на наступному тижні в районах вже буде сформовано персональний склад комісій з реорганізації районних державних адміністрацій, визначено граничну чисельність п’яти укрупнених райдержадміністрацій. Потім голови цих комісій мають якнайшвидше подати до облдержадміністрації план із реорганізації райдержадміністрацій.

У ході селекторної наради керівники структурних підрозділів облдержадміністрації надали свої рекомендації щодо реорганізації райдержадміністрацій, передачі комунального майна тощо. Зокрема, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Михайло ДУБРОВСЬКИЙ підкреслив, що структури соціального захисту мають залишатися в тих же приміщеннях, що й раніше. Адже ці будівлі пристосовані для безперешкодного доступу громадян з інвалідністю до органів соціального захисту.

Також обговорювалися питання забезпечення соціальних гарантій для працівників райдержадміністрацій з числа пільгових категорій, зокрема, вагітних, жінок з дітьми до трьох років, які не мають постраждати в ході реорганізації.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: