У Ромнах підвищили тарифи на тепло

06.01.2021

Виконкомом Роменської міської ради прийнято рішення щодо коригування тарифів на послуги, які надають комунальні підприємства «Ромникомунтепло» і «Ромнитеплосервіс».

Тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії, які надає КП «Ромникомунтепло» РМР» для потреб населення, бюджетних установ, релігійних організацій та інших категорій споживачів, становитиме 2149,03 грн/Гкал (з ПДВ), послугу з постачання гарячої води для потреб бюджетних установ – 124,61 грн (з ПДВ).

Тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії, які надає КП «Ромнитеплосервіс» РМР для потреб населення, бюджетних установ та інших категорій споживачів становитиме 2050,97 грн/Гкал (з ПДВ).

Підвищення тарифів зумовлено тим, що з моменту їх останнього встановлення збільшилася ціна природного газу на 51%, послуги з розподілу природного газу – на 13%, постачання активної електроенергії – на 26%; відбулося підвищення  прожиткового мінімуму з 1600 до 2270 грн, повідомляє Роменська міська рада.

Нагадаємо, тарифи на теплову енергію планують підвищити також у Конотопі та Охтирці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: