“Дарунок на Святвечір”: У Кролевці викликали поліцію через кредитний борг сусіда

06.01.2021

Протягом дня на мобільні телефони мешканців одного під’їзду у багатоквартирному будинку Кролевця спочатку зателефонували невідомі, представившись службою безпеки одного з банків, вони розповіли, що їх сусід намагався оформити на них кредити, але цю спробу вдалося попередити. При цьому, буцімто він при оформленні намагається вказувати скан-копії документів своїх сусідів, але викликати правоохоронців працівники банку в даному випадку чомусь не додумалися.

Потім були надіслані повідомлення, зміст яких дуже рознервував сусідів пенсійного віку, адже в них вже йшлося про те, що їх майно може бути конфісковане, якщо чоловік не сплатить заборгованість. Звісно ж, обурені люди ринулися до сусіда та викликали поліцію. Кролевецькі правоохоронці вислухали сторони, за даним фактом проводиться перевірка, передає 05453.com.ua.

Проте, варто зауважити, що в законодавчому полі питання кредитних спілок, колекторів, різних швидкісних кредитів практично не врегульовано. Загальновідомо, що ці люди не гребують методами “вибивання” боргів. Також, актуальним залишається питання використання особистих даних людей, які ніколи не мали справ з будь-якими фінансовими установами, окрім банківських пенсійних карток, вони не обізнані у діяльності таких структур.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: