Директор КП «Шляхрембуд» Вегера вкрав різдвяне привітання

06.01.2021

За новою традицією посадовці не минають нагоди, аби перед великими святами не заявити про себе в соцмережах із особистими привітаннями. Щоправда, далеко не у всіх вистачає фантазії чи щирості написати поздоровлення від душі, тож у хід іде копіювання чужих текстів з Інтернету. Саме так у Різдвяний святвечір вчинив директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера. Чи то через надзвичайну зайнятість, чи то через звичайні лінощі він запозичив вітальний текст у росіянина Олександра Литвина.

Зовсім не буде складно уже за першим реченнням цього привітання «Нам всем нужен образец для подражания, не кумир, а камертон, настраивающий нашу душу …» знайти джерело: спочатку сторінку у соцмережі ВКонтакте користувачки Инна Бордзой, яка поділилася цим текстом, автором якого є Александр Литвин.

А ось і сторінка автора вітальних рядків, опублікованих 24 грудня 2019 року.

Здавалося, ну що тут такого, що посадовець вкрав чуже вітання, якщо для соцмереж це взагалі не рідкість? Однак хотілося б все таки у такі дні, які Різдво, не копіювання чужого, а своїх, нехай і простих, слів, сказаних щиро і просто.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: