У ніч на Різдво на Сумщині горів житловий будинок

07.01.2021

Сьогодні вночі шосткинські пожежники гасили житловий будинок у селі Ображіївка по вул. Кожедуба. Близько 00:56 рятувальників викликали сусіди, які почули гучний тріск. Дім господарі використовували як дачу, тож в час займання в ньому нікого не було. На місце події виїхав черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю рятувальники встановили, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 28 кв. м та стіни будинку площею в 2 кв. м. Виникла загроза поширення полум’я горючими конструкціями на все помешкання.

О 01:33 вогнеборці пожежу локалізували, а о 02:39 – ліквідували. На гасіння витралили близько 7 тонн води. Вогняна стихія знищила перекриття на горищі та понад 50% шиферу. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Усього на гасіння пожежі було залучено 2 автоцистерни та 9 людей особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Поперередня причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей. Відомо, що напередодні ввечері господарі витопили грубу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: