Вийшла пілотна серія детектива за мотивами романів сумського письменника

07.01.2021

6 січня в ефірі ICTV вийшла пілотна серія ретро-детективу «Найкращий сищик» за серією пригод від сумського письменника Владислава Івченка. Авантюрна стрічка про українського Шерлока Холмса.

«Найкращий сищик» перенесе телеглядачів на сто років в минуле і розповість про колишнього філерів царської охранки, приватного детектива Івана Підопригору. Кинувши роботу в київському охоронному відділенні, герой купує хутір під Ромнами, щоб зажити спокійним життям і зайнятися господарством. Але тяга до розслідувань і необхідність привести справедливість у злочинній губернії змушують його знову взятися за розслідування.

Ловити злодіїв приватний детектив буде разом із дивакуватим напарником графом Осикою-Маєвським. Цей український доктор Ватсон трохи незграбний, сентиментальний, але відданий Івану Карповичу і всіляко йому допомагає в пошуках шахраїв і вбивць. До того ж, саме йому довірено обробляти в літературному стилі історії найвідомішого детектива губернії і перетворювати сухий рапорт на «цукерку».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: