На Сумщині пограбували будинок пенсіонера

08.01.2021

Скориставшись відсутністю господаря, зловмисник проник до господарського приміщення пенсіонера та викрав електроінструменти. Тепер за вчинене йому доведеться відповідати згідно Кримінального кодексу України. Про це 8 січня повідомили в прес-службі Нацполіції Сумщини.

Поліцейські Сумського району аби встановити особу зловмисника, причетного до крадіжки чужого майна та вилучити у нього викрадені речі.

По допомогу до дільничного офіцера поліції звернувся 84-річний мешканець Сумського району. Він розповів, що за випадкових обставин з двох його господарських приміщень зникли бензопила, бензокосилка та шуруповерт.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець с. Терешківка. Своєї причетності до вчиненого він не заперечував. Наразі правоохоронці вилучили у нього викрадені речі та повернули власнику.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: