На Сумщині горів гараж з автівкою

08.01.2021

7 січня о 15:31, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння гаража прибудованого до житлового будинку в 1-му провулку Терновецької в м. Ромни. Про пожежу повідомив власник, який відчув різкий запах диму в приміщенні. На місце події було направлено черговий караул 14-ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю гаража на площі до 24 кв. м, стіни гаража на площі до 40 кв. м, перекриття житлового будинку на площі до 6 кв. м, стіни житлового будинку на площі до 5 кв. м, автомобіль «ВАЗ» та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані ще два будинки, гараж, дві господарчі споруди та автомобіль, що стояв поруч. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в захисних апаратах.

О 15:50 – загоряння локалізували, а о 16:28 – витративши на гасіння майже 6 тон води, повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі травми отримав господар, який ще до прибуття пожежно- рятувальних підрозділів намагався самотужки приборкати полум’я.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 9 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: