Сумчанам нагадали про початок кампанії декларування

08.01.2021

Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Суми) нагадує, що 1 січня 2021 року розпочалась чергова кампанія декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року.

Суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, за формою, що визначається Національним агентством.

Під час заповнення декларацій необхідно враховувати зміни, пов’язані із застосуванням оновленого антикорупційного законодавства. З роз’ясненнями щодо заповнення декларацій можна ознайомитись на вебсайті Національного агентства у розділі «Декларування»за посиланням https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/.

Для отримання консультаційної допомоги суб’єктам декларування Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) пропонуємо звертатись до Сектору з питань запобігання і виявлення корупції.

Принагідно повідомляємо про відновлення відповідальності за неподання, несвоєчасне подання декларації або за подання у ній завідомо недостовірних відомостей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: