Сумчани скаржаться на відсутність тротуарів на Білопільському шляху

08.01.2021

Створити тротуар по вулиці Білопільський шлях, яким щодня ходять працівники навколишніх будівель, просить авторка електронної петиції Лілія Зубко.

«Звертаємося з проханням посприяти у створенні тротуару, що проходить до автобусної зупинки за адресою вулиця Білопільський шлях, 26 (зупинка за поворотом на вулицю Чернігівську).

Щоденно працівники навколишніх будівель змушені долати проблемну ділянку дороги, яка у напрямку автобусної зупинки відсутня повністю, щоб дістатися до місця роботи. Справа в тім, що на даній ділянці повністю відсутній будь-який тротуар, і людям потрібно проходити просто по витоптаній доріжці, а в дощову погоду там пройти просто неможливо, так як прохід перетворюється на болото, і або людина йде по болоту, або потрібно обходити проїзною частиною (що є небезпечним).

За даною адресою знаходяться офісні споруди, до яких приїжджають також і студенти для проходження практики та навчання, магазини, кафе, за день там проходить велика кількість людей, і кожного разу потрібно проходити цю ділянку, щоб дістатися до зупинки або від неї. А для людей похилого віку в дощову погоду там пройти просто не можливо.

Враховуючи вище зазначене, просимо здійснити викладання тротуару по вул. Білопільський шлях, 26», — пише сумчанка.

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних. Оприлюднення відповіді мало бути не пізніше 5 січня 2021 р., але станом на сьогодні відповідь із мерії поки що так і не надійшла.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: