На Сумщині вбили 62-річну пенсіонерку

10.01.2021

Як повідомили у Білопільському відділенні поліції, 9 січня о 09.37 до чергової служби відділення поліції № 1 (м. Білопілля) через лінію «102» зателефонував житель Коршачини, який розповів, що вранці він виявив труп своєї 62-річної сусідки у неї вдома, пише Білопілля.Сіті.

Її тіло було прикидане речами, до того ж, він помітив на ньому тілесні ушкодження.

На місце події одразу виїхали співробітники слідчого управління, кримінального розшуку, криміналістичної лабораторії та слідчо-оперативної групи на чолі з начальником Білопільського ВП.

У ході слідчо-оперативних дій, правоохоронці з’ясували обставини смерті жінки. За характером травм стало зрозуміло, що її вбили. У скоєнні кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюється 19-річний юнак, житель обласного центру, який після заробітків у Києві тиждень тому приїхав у гості до своїх батьків, що живуть неподалік загиблої жінки.

Як стало відомо, напередодні підозрюваний випивав зі своїми друзями. А увечері вирішив піти до самотньої сусідки. Чому виник конфлікт між жінкою та її непроханим гостем — слідству ще доведеться з’ясувати, але зустріч закінчилася смертельними наслідками. Під час огляду тіла в жінки виявили закриту черепно-мозкову травму та зламану руку.

Підозрюваний утік із села. Але поліція затримала його в Сумах. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Уже завтра суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Відкрита кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: