Як під час локдауну працює сумський департамент соцзахисту населення?

11.01.2021

Про це сьогодніі, 11 січня, під час апаратної наради повідомила директорка Департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради Тетяна Масік.

«На сьогоднішній день прийом проводимо через скриньку, через пошту і електронні заоби. Але у цей час ми проводимо і прийом за записом, на робочих місцях. На сьогодні у нас на першому поверсі чергує працівниця, яка проводить на робочі місця і яка вирішує питання, коли мешканці, наприклад, сьогодні прийшли і вони хочуть спілкуватися, задавати питання. Тобто ми з цими громадянами спілкуємося і заводимо також на робочі місця. І так ми маємо намір працювати зараз, а уже на 25 число будемо визначатися, коли потреба ще буде — будемо приймати і на робочих місцях, і за записом, і при зверненні протягом дня будемо організовувати прийом.

На сьогоднішній день достатньо документів, які надають можливість надавати документи і в електронному вигляді, тому ми спілкуємося з мешканцями, які звертаються з тим, що у них є діти, онуки, які вміють користуватися комп’ютерами, на сайті можна отримати перелік документів і можливості заповнити їх, роздрукувати, тобто щоб допомагали пенсіонерам, коли потрібно подавати пакет документів. Тобто, над цим ми працюємо», — доповіла Тетяна Масік.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: