Що буде з терапевтичним відділенням Охтирської ЦРЛ?

11.01.2021

У кабінеті міського голови Охтирки Павла Кузьменка обговорювали, куди у перспективі заселяти хворих на коронавірус. Чутки, що інфікованих кластимуть у терапію, а саме відділення «роздроблять» та на віки вічні «розсуюють» по різних будівлях, примусили завідуючу терапевтичним відділенням Антоніну Саєнко ініціювати цю зустріч. У розмові брали участь народний депутат Микола Задорожній, а також в. о. головного лікаря Охтирської ЦРЛ Олександр Лисенко, передає okhtyrka.net.

У результаті розмови дійшли згоди, що остаточне рішення не ухвалюватиметься поспіхом. На даний час вивчається кілька варіантів, залежно від рівня захворюваності.

Днем пізніше відбулася медична нарада працівників КНП ОМР «Охтирська ЦРЛ» щодо можливого погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 та додаткового перепрофілювання ліжок терапевтичного профілю. Були обговорені всі можливі варіанти розвитку подій та остаточно вирішено на даний час не «переселяти» хворих на COVID-19 до терапевтичного відділення. У випадку погіршення ситуації додаткові ліжка для інфікованих коронавірусом будуть перепрофільовані негайно.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: