Курсанти університету внутрішніх справ приступили до проходження практики в підрозділах поліції Сумщини

11.01.2021

Тридцять чотири курсанти Харківського Національного університету внутрішніх справ відсьогодні будуть проходити навчальну практику в підрозділах слідства, карного розшуку та превентивної діяльності поліції області.

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції в Сумській області відбулася зустріч керівництва поліції області з курсантами другого та третього курсів Харківського Національного університету внутрішніх справ, що прибули для проходження навчальної практики в підрозділах поліції Сумщини.

Із вступним словом до присутніх звернувся заступник начальника ГУНП Микола Худенко. Він привітав майбутніх правоохоронців з початком практики та закликав їх до сумлінної служби, перейняття досвіду від старших колег і поглиблення своїх професійних знань та навичок, аби у подальшому успішно проходити службу в підрозділах поліції.

Начальник управління кадрового забезпечення поліції області Ігор Поладич наголосив курсантам на безумовному дотриманні заходів особистої безпеки, транспортної дисципліни та діючих карантинних обмежень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: