Владислав Котляр: «Я завжди зі своїми хлопцями на «полі бою» – на виробництві RGM group»

11.01.2021

На виробництві ТОВ «Сумимостобуд», що входить до складу RGM group, панує злагоджена робота. Майстри працюють за принципом годинника, в якому кожна деталь – справна та на своєму місці. І тут важливо вчасно та надійно закрутити пружину, яка «оживить» роботу усього механізму.

Цей годинникар – Владислав Котляр, начальник виробництва на ТОВ «Сумимостобуд». Він щоденно за годинниковою стрілкою запускає процес виробництва, який проходить без жодних збоїв, а продукція завжди відповідає усім вимогам та стандартам.

Разом із своєю командою Влад виготовляє великий спектр залізобетонної продукції, яка відправляється у різні куточки області, аби стати опорою для мостів чи міцним фундаментом майбутньої житлової споруди. А скільки було зведено мостів на Сумщині – надійні опори, монолітні плити та фундамент було улаштовано в Климентовому, Копійках, Бобрику, Недригайлові, Білопіллі, на мостах через річки Сейм, Любку та Псел.

«Найголовніше у моїй роботі – планувати виробництво і забезпечити продукцією будівництва області. Адже це запорука того, що процес ремонту або будівництва не зупинятиметься ні на хвилину, всі будуть забезпечені роботою і задоволені вчасно зданим об’єктом.

Перш, ніж виготовити залізобетонні палі, ми враховуємо вагу, яку вони повинні витримати, матеріал для їх довговічності та як глибоко їх вбиватимуть. І це стосується кожної одиниці продукції.

Я добре розуміюся у фізико-технічній сфері, вивчаю результати лабораторних досліджень, які стосуються виготовлення виробів із бетону. Ми не маємо права на помилку – від нашої роботи залежить життя та безпека людей».

У команді Влада – 20 майстрів. Завдання №1 – знайти спільну мову з кожним.

«Я завжди зі своїми хлопцями на «полі бою». Мене рідко побачиш за комп’ютером в кабінеті. На виробничому полігоні контролюю роботу майстрів: чого їм не вистачає, що треба відремонтувати, закупити, чи які термінові питання вирішити. Важливо працювати у комфортних умовах, це запорука ефективної роботи!».

Поза роботою Влад – чудовий чоловік та люблячий батько, а ще затятий сінемаголік. Обожнює кіно і радить усім нам подивитися наступні стрічки:

– «У пошуках щастя», 2006 р. із Віллом Смітом у головній ролі

– «Темний лицар» режисера Крістофера Ноллана

– «Однокласники», 2010 року для тих, хто хоче посміятися від душі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: