Сумське НВО виплатило ще 2,5 млн заборгованості по зарплаті

12.01.2021

Згідно з оперативною інформацією, протягом тижня заборговану заробітну плату виплачували 5 підприємств міста: ДП «Завод обважнених бурильних та ведучих труб» (7,6 млн грн), АТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» (2,5 млн грн), Головне управління Національної поліції України (8,2 тис. грн, заборгованість погашено в повному обсязі), ВАТ «SELMI» (11,3 тис. грн), Філія «Сумська дорожньо-експлуатаційна дільниця» (640,2 тис. грн, заборгованість погашено у повному обсязі).

Протягом 2020 року інспекторами управління праці проведено 27 інспекційних відвідувань роботодавців, у ході яких виявлено 9 порушень законодавства про працю, складено акти, внесено 9 приписів про усунення виявлених порушень та чотири попередження про відповідальність за порушення законодавства про працю.

Також за минулий рік інспекторами праці управління проведено 1553 зустрічі з роботодавцями, до яких залучено 4380 осіб. Легалізовано – 108 працівників, здійснено державну реєстрацію – дев’яти фізичних осіб-підприємців.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: