В’ячеслава Печененка призначили заступником голови Сумської ОДА

12.01.2021

Заступником голови Сумської обласної державної адміністрації 12 січня призначили В’ячеслава Печененка. Про це розповіла радниця голови Сумської ОДА з інформаційної політики Галина Кожедубова.

На своїй сторінці у соцмережі він так прокоментував цю подію: “Друзі мої! Вирішив скористатися платформою Facebook для повідомлення, як кажуть, від першоджерела. Не хочу довго писати про те, що все в нашому житті має свій початок і своє завершення, але це так. З 1 січня 2021 року я офіційно звільнений з Національної поліції України за вислугою років (29 років і 9 місяців). Сьогодні мене призначено заступником голови Сумської обласної державної адміністрації. Тому перегортаю нову сторінку свого життя, в новий рік — з новими планами!”.

Що відомо про В’ячеслава Печененка

З листопада 2020 року В’ячеслав Печененко був помічником голови Національної поліції України. Він — полковник поліції, з травня 2016 року до серпня 2019 року працював начальником Головного управління Національної поліції в Житомирській області. Учасник російсько-української війни. У 2015-2016 роках був командиром полку «Дніпро-1».

В’ячеславу Печененку — 50 років. Він народився у Потсдамі (Німеччина), в родині військовослужбовця. Закінчив Полтавське вище зенітне ракетне командне училище, Національну академію оборони України та Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ (юрист).

У декларації за 2019 рік Печененко вказав, що має у власності 20 тис. м кв. землі у Чорнянці Херсонської області. У спільній власності з дружиною — земельна ділянка в Дніпрі (371 м кв.), будинок в Дніпрі (28 м кв.). У користуванні — дві квартири в Дніпрі.

Він також має автомобіль Рено Меган 2017 року.

За 2019 рік Печененко отримав понад 555 тисяч грн доходу.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: