Олександр Семерня: «У RGM group відчуваю себе причетним до суспільно-важливої справи»

12.01.2021

Олександр Семерня працює в RGM group з осені, і за такий короткий час освоїв технологію будівництва доріг. Керуючи новим автогудронатором, розігріває бітум до необхідної температури і ретельно поливає дорогу перед укладанням асфальту. Але наразі будівельний сезон завершився, і машину переобладнали для зимового утримання доріг та прибудинкових території області. Саме час прибирати сніг на наших вулицях.

«Люблю дорогу, люблю машини. Мені подобається розбиратися, як все працює, копирсатися у деталях. Така любов до техніки у мене з дитинства. Одразу вирішив, що буду працювати в дорожній сфері. І ось, здійснив мрію дитинства».

Нині Олександр слідкує за тим, аби дороги та майданчики RGM group не замітало снігом. Його напрямок – Миропілля. Саме туди чоловік виїздить у будь-яку годину дня і ночі. Такий графік Олександра влаштовує, говорить, що до своїх обов’язків треба підходити відповідально, і тоді робота та її результати приноситимуть задоволення.

«У своїй роботі звик максимально викладатися. Я знаю, що мені треба почистити дорогу, по якій щодня їздять сотні машин. Зроблю це неякісно, і зіпсований настрій водіям забезпечено. І це найменший ризик. Про гірше навіть думати не хочеться. Але для того ми й працюємо взимку на дорогах, аби забезпечити безпеку водіям та пішоходам. У RGM group відчуваю себе причетним до суспільно-важливої справи».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: