Сумчанку вивезли за межі міста на таксі, пограбували і ледь не задушили

13.01.2021

Учора на мобільний телефон 39-річної жінки подзвонив чоловік, з яким вона випадково познайомилася майже пів року тому, і запропонував зустрітися. На що вона погодилась.

У домовлений час «старий» знайомий заїхав за нею на таксі. Під час руху автомобіля жінка зрозуміла, що він їде на виїзд із міста. Коли ж запитала про це свого співрозмовника, він схопив жінку за шию та, погрожуючи, почав вимагати віддати йому всі цінні речі, які в неї є.

Налякана жінка віддала зловмиснику золоті вироби та мобільний телефон.

Після того жінку висадили з автомобіля, який поїхав у невідомому напрямку. Діставшись до міста, потерпіла зателефонувала до поліції та надала прикмети зловмисника і транспортного засобу.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники поліції швидко встановили особу зловмисника і затримали його в місті Суми. Ним виявився 26-річний раніше судимий житель обласного центру.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання про оголошення йому про підозру. За скоєне молодому чоловіку загрожує до шести років розбавлення волі.

Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: