Мама маленького хлопчика потребує допомоги на лікування жахливої хвороби

13.01.2021

33-річна сумчанка Аліна Головко — мама маленького сина, ще донедавна жила звичайним життям, але у червні 2020 року дізналася про страшний діагноз: меланома з метастазами у легені та лімфовузли.

Наразі життя Аліни залежить від того, чи знайдуться у неї гроші на дороговартісний препарат Кітруда, один курс якого коштує 116 тисяч гривень. Упродовж року Аліна має проходити такий курс один раз на три тижні, і вже пройдено 8 курсів лікування, витрачено понад 800 тисяч гривень. Але препарат працює, і у дівчини є шанс, що підступна й небезпечна хвороба відступить!

На жаль, усі можливі й неможливі ресурси родини наразі вичерпані, все, що могли продати, вони продали (Аліна з сином мешкають в орендованій квартирі), а держзакупівля цього препарату не передбачена, пише sts.sumy.ua.

“Кожен із нас має тисячі бажань. Схуднути. Мати більше грошей. Новий телефон. У людини, хворої на рак, бажання тільки одне – перемогти свою хворобу. І я дуже цього хочу. Хочу бачити, як росте мій син. Буду вдячна за будь-яку посильну допомогу“, – говорить Аліна.

Реквізити для надання допомоги:

ПриватБанк

5168 7573 3095 6634 – Головко Алина

МОНОБАНК

5375 4141 2002 9573

Paypal:

olha_pilk@hotmail.co.uk

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: