На Сумщині батько віддав синові ключі від автівки і заявив до поліції про крадіжку

14.01.2021

Сьогодні вранці до Охтирського районного відділення поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобіля марки Део Сенс. Поліція ввела в дію план-перехват.

Через недомовленість у власній родині заявник повідомив правоохоронцям про крадіжку автомобіля з гаража, який розташований біля території домоволодіння. Ситуація склалася таким чином: побачивши у вікно, як двоє чоловіків від’їжджають від будинку на авто, подружжя звернулось до поліції. Прибувши, правоохоронці, у розмові з заявниками, з’ясували, що напередодні вони віддали ключі від гаража своєму синові.

Таким чином, менш ніж за годину, правоохоронці знайшли автомобіль та водія. «Угонщиком» такі виявився син заявників, який просто не повідомив батькам про наміри скористуватися сімейним автомобілем.

Поліція наголошує на важливості інформування близьких в подібних випадках. Напередодні обов’язково повідомляйте про наміри скористуватись спільним майном аби уникнути помилкових викликів до поліції та збереження власної нервової системи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: