У Сумах витратили 650 тис. грн на злощасний болард у центрі міста

14.01.2021

Щонайменше 650 000 гривень за три роки сумчани витратили на обслуговування боларду, що контролює (насправді ні) в’їзд на вулицю Воскресенську

Ще пам’ятаєте минулорічну історію з болардом? Уже могли і забути, бо він досі знаходиться в ремонті. Коротко нагадаємо: Цукр ініціював петицію для відновлення паркану і контролю в’їзду, паркан встановили, в той же день вантажівка зламала болард, і того ж вечора встановлений паркан був знову зрізаний.

Згодом у департаменті інфраструктури пояснили – щойно відновимо болард, відновимо і паркан. І доки ремонт триває вже майже 50 днів, ми з’ясували: з 2017 року лише на обслуговування та ремонт боларду з міського бюджету було витрачено 650 000 гривень.

Вартість встановлення боларду нам не повідомили – в інтернеті придбати схожий можна від 70 000 до 130 000 гривень, у скільки обійдеться встановлення з камерами – невідомо. (У 2014 році установка боллард обійшлася в 125 тис. грн, говорив директор департаменту інфраструктури Ярослав Куц — Ред.).

Тож поки можемо констатувати заповнені автівками пішохідні вулиці, безконтрольний в’їзд, ремонт тривалістю в півтора місяці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: