Олександр Безручко з RGM group: “Очі бояться, а руки роблять”

15.01.2021

Олександр Петрович Безручко – один із тих, хто пам’ятає RGM group ще 30 років тому. Саме він із командою ще у 1989 році збудували найбільший на Сумщині міст у Кролевецькому районі у селі Мутин. Довжина цього мосту – 260 метрів! Уявіть собі, майже такої ж довжини всесвітньо-відомий міст у Лондоні – Tower Bridge! Ось це вам Сумщина…

«Я прийшов будувати цей міст 25-річним юнаком, який горів бажанням робити щось дійсно важливе для суспільства. Вже тоді розумів, що хочу працювати так, аби результати моєї роботи бачили мої діти. Міст у Мутині – стоїть і досі, ним їздить мій син, і я сподіваюсь, їздитимуть і мої онуки. Я, можна сказати, виріс на цьому підприємстві – 31 рік пропрацював! І кожен міст пам’ятаю, адже кожен з них чомусь мене навчив».

Олександр Петрович збудував та відремонтував половину усіх мостів на Сумщині. Ніколи не боявся труднощів і радше навпаки – завжди відкритий до нового та експериментального! У 2020 році мостова бригада Олександра Петровича вперше на Сумщині впровадили технологію із використанням 3-х металевих труб на мостовому переході в Бобрику! Саме за готовність ризикувати і робити проривні кроки Олександра Петровича і цінують в RGM.

«Олександру Петровичу завжди дістаються непрості об’єкти, в кожному з яких є технологічна новинка – те, з чим підприємство вперше працюватиме. Але завдяки досвіду і професіоналізму він завжди знаходить рішення. Замовники довіряють Олександру Петровичу, бо знають – він особисто слідкує за кожним етапом будівництва та роботою кожного майстра, і навіть краще за будь-який контролюючий орган. Він – приклад для молодих спеціалістів та інших підрозділів компанії RGM group», – зазначають колеги.

«Знаєте приказку: «Очі бояться, а руки роблять»? Ось так ми і починаємо нові проекти. Радимося, вивчаємо усі деталі, плануємо – і за роботу! Це вже стиль життя. Більш того, моїм шляхом пішов Артем, мій син, моя гордість. Працюємо на одному підприємстві, ділимося досвідом, разом будуємо мости, якими подорожуватимуть наші з вами рідні. Майже династія мостовиків.

Я намагаюся не зраджувати собі 25-річному, який горів бажанням робити щось важливе для суспільства. Наче виходить! », – сміючись говорить Олександр Петрович.

Попри усі свої регалії, чоловік залишається щирим та відкритим чоловіком із почуттям гумору та позитивним ставленням до життя. Дивлячись на нього не сумніваєшся: це – людина-глиба, справжній професіонал, яких одиниці. За його плечима довгий професійний шлях, а попереду – нові вершини, які Олександр Петрович підкорить із притаманною йому легкістю і усмішкою!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: