Жителя Сумщини засудили до 8,5 років в’язниці за вбивство співмешканки

15.01.2021

Глухівським відділом Шосткинської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно 41-річного чоловіка, який позбавив життя свою співмешканку.

Нагадуємо, що цивільне подружжя проживало в с. Некрасове Глухівського району, де й сталась трагедія. Зі слів односельців, чоловік був агресивним і часто бив свою дружину. Після чергової сварки 5 травня 2019 року він наніс своїй дружині кулаком в обличчя близько 6 ударів. Потерпіла про вказаний факт нікому не повідомила і вже через два дні чоловік знову накинувся на неї з кулаками. Жінка впала на диван і головою вдарилась об дерев’яне бильце. До медиків вона звернулась лише на третій день після цього побиття. Лікарі зафіксували в 49-річної пацієнтки тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона 12 травня 2019 року померла.

У суді чоловік свою провину заперечував, стверджував, що він не бив жінку, а це зробив інший чоловік, з яким у неї були стосунки. Однак доказів на підтвердження його вини зібрано достатньо. За вироком суду обвинуваченого засуджено до 8 років 6 місяців позбавлення волі (ч. 2 ст. 121 КК України).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: