Сумська команда ОП-ЗЖ підтримала мирну акцію мешканців міста проти підвищення тарифів

15.01.2021

15 січня мешканці Сум прийшли до будівлі облдержадміністрації на мирну акцію протесту. Люди обурені підвищенням тарифів на комунальні послуги.

Вимоги громадян підтримали депутати від ОП-ЗЖ, які вимагають від влади негайно вирішити це питання.

«Наша депутатська фракція у Верховній Раді вже давно зареєструвала законопроєкт, який дозволить суттєво зменшити вартість газу для населення. Вимагаємо невідкладно внести зміни до бюджету-2021, які збільшать витрати на соціальний захист людей, повернуть пільги найбільш нужденним категоріям населення. Влада повинна не забаганки МВФ виконувати , а робити все для підтримки і захисту людей», — сказав заступник голови фракції ОП-ЗЖ у Сумській облраді Микола Войтенко.

Він також зазначив, що фракція ОП-ЗЖ в облраді підготувала звернення до президента, Верховної Ради, уряду щодо неприпустимості зростання цін на електроенергію, природний газ та житлово-комунальних тарифів для населення.

«Не можна так ставитися до людей, і обіцянки влади, які пролунали вчора, повинні буди виконані. За інших умов – хай йдуть! В Україні є політики, фахівці, які здатні зупинити і змінити той згубний та антинародний курс, яким сьогодні йде країна», — підкреслив опозиціонер.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: