На Сумщині суд закрив справу щодо керування напідпитку всупереч висновку медиків

18.01.2021

Постанову про закриття провадження у справі про керування у нетверезому стані у зв`язку з відсутністю складу правопорушення виніс суддя Охтирському міськрайонного суду Роман Сидоренко.

Йдеться про розгляд протоколу, який поліція склала на Петрова Артема Сергійовича. Відповідно до даних постанови суду, подія мала місце ще 15 листопада. О 14.20, знаходячись по вул. Шевченка в Охтирці, чоловік керував мопедом в стані алкогольного сп`яніння, що підтверджується висновком Охтирської центральної районної лікарні.

Не зважаючи на висновок медиків, суд дійшов до висновку про відсутність складу правопорушення у діях водія, бо поліцейські склали протокол на нього лише 6 грудня. «Матеріали справи не містять доказів на підтвердження того, що у поліцейських були складнощі з виявленням особи, яка вчинила правопорушення», — сказано у постанові суду.

Слід зазначити, що сам водій в судове засідання не з`явився і про причини неявки не повідомив, хоча про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, як зазначено в постанові суду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: