Інна Шевченко: «За 8 років у RGM group багато чого змінилося, тільки не атмосфера у колективі»

18.01.2021

Ранок Інни Шевченко починається о 5 годині, аби приготувати смачний сніданок для всієї родини, впоратися з домашнім господарством та провести на роботу коханого чоловіка. Ще й молодшу донечку зібрати до школи. І вже тоді гайда на улюблену роботу.

А працює Інна бухгалтером-касиром на виробничій базі RGM group в Степанівці і щоденно оформляє документацію для продажу продукції компанії, аби клієнти були задоволені.

«Саме у Степанівку приїздять клієнти забирати нашу продукцію. Інколи їх буває так багато, що немає вільної хвилини: оформляємо документи – відвантажуємо продукцію, і так по колу. Але в такі дні завжди радію, що ми корисні людям, що наша продукція допоможе їм у реалізації їхніх проектів», — говорить Інна.

Вона єдина жінка в оточенні чоловіків, і змогла не просто знайти з ними спільну мову, а ще й стати їхньою улюбленицею. Зізнається, що нерідко отримує якісь солодкі презенти, і це завжди викликає посмішку. Саме за колектив і атмосферу у ньому Інна і полюбила RGM group.

«Я працюю тут вже 8 років. За цей час багато чого змінилося: ми вдвічі збільшили об’єми нашого виробництва, побудували Асфальтобетонний завод і оновили лінію фігурних елементів мощення, установили силоси і голосно заявили про себе як про лідера дорожнього будівництва. Єдине, що лишилося незмінним – це атмосфера у колективі RGM group. Попри будь-які труднощі, тут завжди знайдеться підтримка, і це найголовніше»!

Після активного робочого дня Інна повертається додому у коло своєї родини. «Погода зараз радує як ніколи: сніжно і морозяно. Саме час покататися на тюбінгах. Тому ці вихідні нам особливо запам’яталися», — посміхається Інна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: