Сумські піаністи підкорили Міжнародний фестиваль «Lviv Kawai Christmas 2020»

19.01.2021

Учні ДМШ № 1 взяли участь у ІІ Міжнародному дистанційному онлайн-конкурсі юних піаністів «Lviv Kawai Christmas 2020».

Учасниками конкурсу стали понад тисяча учнів початкових мистецьких навчальних закладів з України, Польщі, Туреччини, Грузії, Литви та інших країн.

Суми гідно представили десять учнів фортепіанного відділу ДМШ № 1. З них лауреатами І премії стали Софія ЯРОШЕНКО та Євгенія СЕМИКРАС, лауреатами ІІ премії – Марія КОСТЮК та Каміла ЛОПАТКА, лауреатом ІІІ премії стала Аліна НІКОЛАЄНКО.

Дипломантами стали Мар’яна ПЕТЛЬОВАНА та Анна СЛІПАЧЕНКО.

Очікуються результати конкурсу ще трьох учнів, які змагалися у третій та четвертій вікових категоріях: Ольги ЗУЄВОЇ, Софії РЕШЕТНІК та Аліни ДЬОГТЯР.

Виступи юних піаністів оцінювало поважне міжнародне журі, до складу якого увійшли видатні піаністи-виконавці та викладачі. Проводився конкурс у п’яти вікових категоріях.

З високими досягненнями учнів, їх викладачів і батьків привітав директор ДМШ Олександр ПАЛУН. Усім причетним він побажав здоров’я та нових творчих досягнень, а юним піаністам – підкорити ще не один музичний конкурс та реалізувати себе у світі мистецтва.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: