У пожежі на Сумщині загинула людина

19.01.2021

18 січня о 21:17 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про згоряння в житловому будинку по вул. Зарічна в с. Терни Недригайлівської ОТГ. Про пожежу повідомив сусід, який побачив дим з вікон приміщення.

На місце події було направлено черговий караул 16-ї державної пожежно-рятувальної частини та 37-го державного пожежно-рятувального поста. По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено перекриття на площі до 8 кв. м. Утворилося сильне задимлення, через що пожежники працювали в апаратах для захисту органів дихання. Для безперебійної подачі води автоцистерни дозаправляти від пожежного гідранта, що знаходиться на відстані до 5 км. Існувала загроза поширення вогню на поруч розташовані господарську споруду, сусідський будинок та літню кухню.

О 22:00 загоряння локалізували, а о 23:50 — повністю ліквідовано. У результаті пожежі один чоловік, 1975 р. н., загинув (власник будинку), а інший чоловік, 1975 р. н., постраждав.

Усього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 13 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Причини загоряння встановлюються.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: