За добу на Сумщині 4 рази ліквідовували пожежі в кухнях

19.01.2021

За минулу добу рятувальники чотири рази ліквідовували пожежі в літніх кухнях. Загоряння були зафіксовані в на території Білопільської ОТГ і Роменському районі, а також в м. Охтирка та м. Глухів.

Зокрема, 18 січня о 20:03 на лінію екстреного зв’язку надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні по пров. Луговий в м. Охтирка. Про пожежу повідомив господар, який побачив полум’я з – під покрівлі будинку. На місце події було направлено черговий караул 6 – ї державної пожежно – рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю по всій площі, дров’яний котел та речі домашнього вжитку. Існувала загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований житловий будинок. Для безперебійної подачі води, автоцистерни довелося дозаправляти від пожежного гідранту, який знаходився на відстані 2-х км. О 20:21 загоряння локалізували, а о  20:40 – витративши на гасіння 8 тонн води, повністю ліквідували.

Усього на гасіння загорянь було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 8 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Припустима причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: