У Ромнах горів гараж із «Нивою»

19.01.2021

19 січня о 03:14 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння гаражу по вулиці Першотравнева 27, в Ромнах. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з-під покрівлі. На місце події було направлено черговий караул 14- ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що горить гараж та господарча споруда під одним дахом, а вогнем охоплено перекриття на площі до 15 кв. м, покрівлю на площі до 20 кв. м, стіни на площі до 9 кв. м, автомобіль «Нива», який вогнеборці відразу ж викотили з середини, а також дошка, дрова та речі домашнього вжитку, що зберігались в середині. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту споруди та житловий будинок розташований поруч. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 800 метрів від осередку горіння.

О 03:29 загоряння локалізували, а о 05:17 – витративши на гасіння майже 19 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 9 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: