На Сумщині жінка не дорахувалася 100 доларів після візиту гостя

19.01.2021

За минулу добу працівники поліції викрили двох крадіїв, які діяли в Охтирському та Білопільському районах. Зацікавилися зловмисники чужими грошима та побутовою технікою.

По допомогу до співробітників Охтирського районного відділу поліції звернулася 78-річна місцева жителька. Жінка розповіла правоохоронцям, що напередодні до неї на гостини заходив знайомий, а після його візиту вона виявила зникнення грошей у сумі 100 доларів США.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 26-річний чоловік. Своєї причетності до злочину він не заперечував та зізнався, що викрадені гроші вже встиг витратити, придбавши на них два мобільні телефони.

Постраждала від рук невідомого і жителька Білопільщини. Правоохоронці з’ясували, що крадіжку газової плити з дачного будинку заявниці скоїв 30-річний мешканець с. Річки.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч.1,3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Слідство по справам триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: