У Сумах школярі передали лікарям подарунки на знак подяки за боротьбу з дитячими хворобами

20.01.2021

У Сумах продовжується рік вшанування пам’яті директора дитячої лікарні Ємця Олександра. Про це у Фейсбуці повідомила профспілка Сумської міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди.

«Сьогодні, 20.01.2021 року, і до нас завітали представники маленьких мешканців нашого міста. Так, від імені учнів 4- Г класу Сумської спеціалізованої школи І-ступеню №30 “Унікум” СМР в особі Мілани Тюпіної працівники КНП “Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди” СМР отримали подарунок та слова підтримки в нелегкій праці та боротьбі з дитячими хворобами. Словами вдячності згадали директора Ємця Олександра Михайловича, його досягнення в роботі, добрі вчинки, започатковані традиції та чуйне ставлення до дітей.

Даний проект “Вдячні серця” в школі проводиться за підтримки Акція#Дякую_тобі_Лікарю Комунального закладу Сумської обласної ради – обласний Центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Колектив міської дитячої лікарні висловлює свою подяку організаторам та учасникам акції за високу оцінку праці медичних працівників закладу. Бажаємо всім успіхів! Будемо всі здорові!», – йдеться в повідомленні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: