«Електроавтотранс» збільшив інтервал руху на деяких маршрутах

20.01.2021

Карантин, а вірніше, вимога до роботи громадського транспорту возити тільки сидячих пасажирів, у години пік завдає чимало проблем сумчанам. Виїхати вранці на роботу, навчання, а ввечері – назад, стало дуже проблематично, часом доводиться пропускати по кілька маршруток. Так що, стоячи в нинішні морози на зупинках, із ностальгією згадуєш часи, коли народ набивався в салон щільно, як оселедці в бочці, але можна було виїхати відносно швидко…

Сьогодні ж проїхати на тролейбусі в години пік – завдання непросте. Пасажири займають сидячі місця на кінцевих, а далі транспорт зупиняється, що називається, «на вимогу». В якому режимі зараз працює транспорт підприємства, скільки одиниць виходить на лінію?

За словами прес-секретаря КП «Електроавтотранс» Ірини Крячко, добовий випуск транспорту на лінії такий же, як і до локдауна – 56 тролейбусів і 21 автобус: «У пікові години інтервал руху транспорту такий же, як і був. У міжпікові, враховуючи, що зменшився пасажиропотік, інтервал руху на деяких (не на всіх!) маршрутах збільшено до 20-45 хвилин, у залежності від напрямків маршрутів. За інформацією служби руху, співробітники якої моніторили ситуацію на зупинках в різних районах міста, у міжпіковий період, а це з 10 до 15:30, ажіотажу і черг пасажирів на транспорт не зафіксовано».

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: