На Сумщині бійцівський стаф напав посеред вулиці на домашнього шпіца

21.01.2021

У Шостці бійцівських собак випускають на самовигул без намордників. На це часто скаржаться мешканці Шостки у соціальних мережах. Завівши собаку, багато хто ліниться її регулярно вигулювати і випускає погуляти самостійно та ще й без намордника, так наражаючи на небезпеку своїх тварин і всіх оточуючих. Нерідко пси зчіпляються з домашніми, яких вигулюють на повідку, лякають дітей, передає shostka.info.

Так, шокуючий інцидент трапився нещодавно у мікрорайоні Капсюль Шостки. О 18:30 хлопчик вивів на вигул маленьку собачку породи шпіц. Зненацька на тваринку з-за дерева вискочив пес бійцівської породи стаф тер’єр. Дитина насилу відтягла свою травмовану собачку, отримавши шок. Благо, хлопчику допомогли у найближчій поліклініці та аптеці, а поліцейські домчали дитину з тваринкою на спецавомобілі за 7 хвилин до закриття ветаптеки.

Зараз шпіца, улюбленця мікрорайону, якого покусав бійцівський пес, лікують. Та не факт, що наступного разу ситуація з само вигулом великих собак без намордників не завершиться ще трагічніше, адже можуть постраждати перехожі і діти.

Про те, що відбулося, у шосткинській Фейсбук-групі «Чотири лапи» повідомляє мешканка міста Алла Мелашенко, власниця постраждалого шпіца.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: