У Шостці тричі обікрали один гараж

21.01.2021

Про крадіжку з гаража в поліцію Шостки повідомив 57-річний власник. Чоловік розповів, що невідомий проник до його приміщення та викрав звідти металеві листи, колеса і щітки з мотоциклу, диски, а також електричній обігрівач. Загальна сума збитку склала понад 4 000 гривень.

«Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, наші оперативники встановили підозрюваного, – розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції. – Йому 44 роки, він місцевий. Як з’ясувалося в ході слідства, останній тричі проникав до цього гаражу, викрадаючи звідти вподобані речі».

За словами зловмисника, він випадково виявив отвір в стіні металевого гаража, коли одного вечора проходив через автокооператив. Через нього проник у середину та викрав звідти металеві листи, які наступного дня продав. Маючи проблеми з грошима, останній ще двічі у різні дні навідувався до цього приміщення та забирав звідти вподобані речі.

Правоохоронці вже знайшли, вилучили та повернули власнику частину викрадених речей. Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: