Ігор Молоток: «Зареєстровано проект Постанови, яка не дозволить Уряду підвищувати тарифи»

22.01.2021

Про це у своєму відеозверненні повідомив народний депутат України Ігор МОЛОТОК (депутатська група «За Майбутнє»).

Зокрема, парламентарій акцентував увагу, що високі тарифи – це питання номер один в умовах повного локдауну та тотального падіння економіки.

– Українці, мешканці Сумщини опинились в ситуації, коли у них, з одного боку, постійно знижується рівень доходів, а з іншого – «росте» комуналка. Крім того, суттєво зменшились видатки на субсидії, підтримку незахищених верств населення. Влада тим самим показує свою некомпетентність і нездатність захистити людей, – зазначив Ігор МОЛОТОК.

Варто зазначити, що у 2019 році на субсидії було виділено 58 млрд грн, а на 2021 рік передбачили лише 36 млрд грн.

Парламентар повідомив, що політична сила «За Майбутнє» зареєструвала проект Постанови за номером 4609 про скасування підвищення тарифів і запровадження річного мораторію на ріст цін на комунальні послуги.

– Ми будемо вимагати негайного розгляду цієї постанови на найближчому пленарному засіданні Верховної Ради. Депутати, які підтримають це рішення – допоможуть зупинити тарифний геноцид, заборонивши піднімати ціни на газ, електричну енергію, теплозабезпечення, водовідведення, водопостачання, принаймні, до кінця цього року, – підкреслив Ігор МОЛОТОК.

Парламентар висловив надію, що більшість народних депутатів дослухаються до ініціативи, яка, в першу чергу, виражає сподівання виборців і проголосують за Постанову.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: