Бійцям поліцейської роти “Суми”, які несуть службу на території ООС, передали автомобіль підвищеної прохідності і Тойоту Пріус

22.01.2021

Поліцейські роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми» ГУНП в області вже кілька років несуть службу в населених пунктах Донецької області. Їх завдання – допомагати місцевим правоохоронцям підтримувати лад та спокій, охороняти публічний порядок, попереджати потрапляння зброї, вибухівки та інших заборонених українським законодавством речей на територію держави.

Сьогодні до міста Покровськ прибув начальник управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП в Сумській області полковник поліції Володимир Журавель. Керівник перевірив умови та стан несення служби бійцями зведеного загону ГУНП, умови проживання співробітників поліції, їх харчування, поцікавився наявними проблемами, відвідав кожен блок-пост, де чергують сумчани, оглянув робочі приміщення, кімнати відпочинку.

«Завдяки тому, що ви підтримуєте правопорядок на цих рубежах – на території держави, і на нашій Сумщині сьогодні спокійно. Ми дякуємо вам за службу, ви є взірцем для багатьох своїх колег і громадян нашої держави. Передаємо слова вдячності на адресу бійців роти патрульної служби «Суми» від мешканців області. Вдячність громадян – є підтвердженням необхідності вашої роботи», – зазначив Володимир Журавель.

До Дня Соборності України бійцям підрозділу були передані автомобіль підвищеної прохідності та автомобіль марки «Тойота Пріус». Ця техніка допоможе правоохоронцям у роботі, та полегшить виконання покладених на них завдань. Крім того, поліцейські роти «Суми» отримали такі необхідні зараз засоби індивідуального захисту. А бійці спецпідрозділу, які проявили звитягу та мужність під час виконання службових завдань, були відзначені почесними грамотами та нагородними годинниками.

«Сьогодні в місті Покровськ сумські правоохоронці безперервно патрулюють вулиці, виявляють підозрілих осіб, затримують правопорушників, забезпечують охорону об’єктів інфраструктури та підприємств стратегічного призначення і чергують на блок-постах. Це тяжка щоденна праця, яка заслуговує на повагу та подяку», – підсумував  Володимир Журавель.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: