У RGM group є своя амазонка

22.01.2021

У офісах  RGM group чисто і комфортно, а співробітники забезпечені усім необхідним. Листи та важливі документи своєчасно відправлені поштою, і можна почати облаштовувати робоче місце для нового менеджера чи кошторисника.

Яна Максименко – дівчина з народних приказок. І ми переконані, що вона не раз зупиняла коня на скаку – вольова, впевнена в собі і знає, як зберігати порядок в компанії RGM group. Уже більше року молода дівчина тримає руку на пульсі в житті підприємства.

«На цій посаді збулася моя дитяча мрія. Я завжди хотіла працювати секретарем. Мене надихала офісна «романтика»: документи, зустрічі, прийоми, ділові бесіди. Тому зараз я у вирі життя компанії, і мене мотивують мої колеги, яким я створюю комфорт і затишок на робочому місці».

І це дівчині вдається на славу. Вона закуповує необхідну канцелярію, слідкує за безперебійною роботою інтернету і усієї комп’ютерної техніки, відправляє і забирає пошту, створює затишок на території та в кабінетах, відповідає за комунікацію. Навіть протягом нашої розмови Яна щохвилини відповідала на телефонні дзвінки.

Попри велику завантаженість, ентузіазму на енергії Яни вистачить на весь колектив RGM group. Свою любов та маленьку підтримку дівчині щодня дарує її маленька донечка Даша. Ось воно, щастя бути мамою.

Поза роботою і сім’єю, Яна – кандидат у майстри спорту з волейболу. Ви б лише бачили, як вона грала за команду «Сумимостобуд» в турнірі з волейболу – сильні подачі і шалені удари. Не кожен учасник турніру ризикував приймати на себе ці м’ячі (сміємося). Таки справжня амазонка.

«Я присвятила спорту 12 років свого життя, і зараз із задоволенням граю у волейбол, але вже просто для себе. Ми з командою об’їздили усю Україну, і це спогади на все життя. Крим назавжди залишиться у моєму серці», – ностальгічно згадує Яна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: